Felnőttbarát szállás

Felnőttbarát szállás

Felnőttbarát szállás
Az első igazán felnőttbarát szálláshely, ahol nem a gyerekmentesség a lényeg
Mit jelent számunkra a felnőttbarát szálláshely kifejezés?
A felnőttbarátság nálunk nem csak azt jelenti, hogy panziónkban csak 14 évnél idősebb vendégeket fogadunk, hiszen ez csupán gyerekmentesség lenne. Mi valóban szeretnénk több, kiemelkedőbb élményt nyújtani felnőtt vendégeink számára csupán a zavartalan, gyermekzsivajtól mentes pihenésnél. Jöjjenek hozzánk azért, mert szeretnének feltöltődve visszatérni gyermekeikhez, vagy csak azért, mert egy különlegesen romantikus, a párkapcsolatokra is hangsúlyt fektető szállásra vágynak. Természetesen adott a csendes, elvonulásra alkalmas helyszín, ahol az ember szerelmesen bújhat össze párjával, de igazán kapcsolódó szolgáltatásaink teszik különlegessé és valóban felnőttbaráttá wellness panziónkat. Tájékozódjon árainkról vagy foglaljon szobát az alábbi gombra kattintva!
 

Céges rendezvényhelyszín felnőttbarát panzióban

Az Idill - felnőttbarát wellness kuckó Magyarország első valódi felnőttbarát panziója. Felnőttbarát szolgáltatásainknak köszönhetően szálláshelyünk nem csupán gyermekmentes, hiszen a párok, baráti társaságok és céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődők élményekkel teli, tökéletes feltöltődésééről is gondoskodik felnőttbarát szolgáltatásainkon keresztül. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, érdeklődjön felnőttbarát szolgáltatásainkról kollégánknál!
 

A gyermekmentesség nem cél, csak eszköz

Szeretjük a gyermekeket, és biztosak vagyunk benne, hogy sok gyermekes szülő is vendégünk lesz, akiknek szintén élete értelme gyermeke. De ahhoz, hogy a mindennapokban teljes erőbedobással, lelkesedéssel, odaadással élhesse meg mindenki szülői szerepét, szüksége van néha a feltöltődésre is. Ahhoz, hogy a gyermek a megfelelő családképet kapja szüleitől, látnia kell, hogy azok szeretik egymást.
 
Minden kapcsolatnak szüksége van „karbantartásra”, arra, hogy a pár intenzíven megélje egymás közelségét. Sajnos a hétköznapokban ez sokszor lehetetlen, a hétköznapi taposómalomban a szerelmesek nem képesek már annyira egymásra figyelni, mint kapcsolatuk kezdetén.
 
Igen, ki kell mondanunk, minden kapcsolatnak szüksége van időnként a megújulásra, a felfrissülésre, a kezdeti érzések, a kettesben megélt romantika megidézésre. Ne felejtsük el a gyermek nem célja, gyümölcse egy kapcsolatnak! Mondja ki tehát minden pár: Igen, szerelmünk fontos, a család összetartó ereje, és mint ilyen, ápolni kell!
 

Különleges szolgáltatások a romantikus pihenés elnyeréséért

A felnőttbarát szálláshely kifejezés így nálunk a szerelem maximális megélését, a kapcsolat megújulását jelenti. Találjanak egymásra páros masszázs szolgáltatásunk kapcsán, játszanak felnőtt társasjátékainkkal reggelig, éljék át az első randi élményét romantikus vacsora szolgáltatásunk segítségével!
 

Csupán 10 percre a Balatontól

Ha alapnak vesszük, hogy egy felnőttbarát szálláshely a párkapcsolat feltöltődését szolgálja, fontos az elbújás, a zavartalan együttlét mellett az élmények szerzése is. Az Idill - felnőttbarát wellness kuckó, mint felnőttbarát panzió Magyarország egy csodálatosan élménydús környezetében fekszik: itt van a Hévizi-tó, melyet senkinek nem kell bemutatnunk, de a Kis-Balaton, Kehidakustány, Keszthely, akár Tapolca, Sümeg vagy a Badacsony is csak pár percre van. Borkostolók, kirándulások, télen-nyáron fürdés, termálvíz, masszázs és egyéb szolgáltatások érhetők el környékünkön. 
 

Háziállatokra vonatkozó információ


Szálláshelyünk kisállatokat nem fogad.

 
Foglalás és ajánlatkérés