Float Spa

Float Spa

Float Spa
A TEST ÉS A LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA, EZ A FLOAT SPA

Próbálja ki a lebegés, a vízi súlytalanság és gondtalanság élményét, mellyel szinte tökéletes testi-lelki harmóniát élhet meg! A float szó jelentése felszínen maradni, lebegni. Ezt ebben az elsőre talán meglepő kabinban és új wellness technológiában a magas sótartalmú víz biztosítja a testének és lelkének.
 

KÜLÖNLEGES, HAZÁNKBAN EGYEDÜLÁLLÓ WELLNESS ÉLMÉNY, A FLOATING SPA

Annyira ingermentessé, súlytalanná válik a test, és vele együtt (a kabin hang- és zajszigetelése révén) az elme is, hogy szinte elalvás előtti, ún: theta állapotba kerül az agy. Egyszerűen kikapcsol az elme és rövid időre beállhat egy gondolat-mentesség. Ezt az elmeállapotot sokan a feltétel nélküli szeretet boldog-gondtalanságával azonosítanak. Erre az a magyarázat, hogy ilyenkor a tudat, a test, és az agy egy különleges egyensúlya valósulhat meg.
 

FLOAT SPA: A BOLDOGSÁG ÉLMÉNYE

A floating kabin tudományos háttérrel is rendelkezik.A lebegőkabin, azaz izolációs tartály ötlete ugyanis John C. Lilly amerikai neuro – pszichiátertől származik, aki 1954 – ben végzett kutatásokat az ingermegvonás (sensory – deprivation) hatásait tanulmányozva.
 
A lebegés terápia jótékony hatásait – melyet korlátozott környezeti inger terápiának nevezett el (REST – Restricted Environmental Stimulation Therapy) – számos kísérlettel és méréssel támasztotta alá.
 
A REST hasonló előnyökkel jár, mint a relaxációs tréning, a hipnózis, a meditáció, jóga és a masszázs; mind pszichológiai, mind fizikai hatásait illetően.
 
A lebegés legjelentősebb eredménye – amelyre az egész módszer alapul -, hogy a szervezet mentesül a gravitáció testünkre kifejtett hatása alól. Izomzatunk, ízületeink (mind a tartóizmok, vázizmok és mozgató izmok) tehermentessé válnak, és teljesen ellazulnak.
 
Adja át magát Ön is a Floating Spa élményének, kapcsolja ki a gondolatrohamokat, élje át a tökéletes kikapcsolódást!


Foglalja le 1 órás lebegését telefonon vagy emailben! Elérhetőségeinket ITT találja!Float Spa | 1 óra lebegés ára – 18 000 Ft / 59 €