Rólunk

Rólunk

Rólunk

Az Idill az ország első, valóban felnőttbarát szállása

Csendes, nyugodt, hangulatos pihenésre vágyik, hogy valóban feltöltődhessen? Kapcsolódjon ki felnőttbarát szállásunkon kedvesével, élvezze az együtt töltött perceket családjával vagy baráti társaságával, élvezze a méltán híres hévízi gyógyfürdő páratlan hatásait! A wellnessszel rendelkező szálláshely Hévíz mellett, a természetes gyógyforrástól 2,5 kilométerre található Cserszegtomajon fekszik, és várja vendégeit napfényes, nyugati panorámás, idillien parkosított 4700 m2-es csendes területen. Felnőttbarát szálláshelyünkre 14. életévüket betöltött vendégeket várunk!


Felnőttbarát szálláshelyünk a nyugalom és a kikapcsolódás idilli szigete

Az Idill valójában több egy átlagos szálláshelynél. Éppen olyan közel esik a méltán híres Hévízhez, hogy vendégeink könnyedén, problémamentesen élvezhetik a város csodáit, de éppen olyan távol, hogy biztosíthattuk számukra a turistatömegtől elszeparált, nyugodt, idilli helyszínt. A szállás és a környék romantikus hangulata valóban elvarázsolja az ide látogatókat. A lélek valósággal táncra kél ebben a környezetben. Aki egyszer ellátogatott hozzánk, biztosan visszavágyik.

Szálláshelyünk meghitt otthonosságot, csendet és finom, modern eleganciát kölcsönöz! A főépületben találja a recepciót és a szobákat, melyekhez tágas teraszok és erkélyek tartoznak. A deluxe és a 2 légterű comfort szobáink mindegyike kényelmes és komfortos, valódi kikapcsolódást ígérnek. Felszereltségük minden igényt kielégít: a fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés. Valamint minden szobában ingyenesen használható a vezeték nélküli internet.

A wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. A központi épülettől egy csodálatos parkon keresztül közelíthető meg.

Látogasson el hozzánk Cserszegtomajra nyaralni, gyógyulni, pihenni, válassza Az Idillt, hogy kellemes és maradandó élményekkel gazdagíthassuk!