Romantikus wellness hétvége

Romantikus wellness hétvége

Romantikus wellness hétvége
Romantikus wellness hétvége

A rohanó hétköznapokban, a sok munka és a számtalan otthoni teendők mellett gyakran nem jut elég idő a párunkra, pedig az együtt töltött minőségi idő pótolhatatlan. Fűszerezzék meg Önök is a kapcsolatukat egy romantikus wellness hétvégével, töltsenek el néhány napot a romantikus Cserszegtomajon! Lepje meg kedvesét néhány nap kikapcsolódással, foglaljon nálunk szobát az alábbi gombra kattintva!
 

Romantikus wellness hétvége, amit mindenki megérdemel

Legyen egy kapcsolat friss és új, vagy tapossák a sokadik közös évet, egy biztos: együtt töltött időre, amikor kizárólag egymásra koncentrálunk és közös élményeket szerzünk, bizony szükség van. Nincs is jobb apropó ehhez egy romantikus wellness hétvégénél a Hévíz melletti Cserszegtomajon. Wellness szállodánk minden igényt kielégítő szolgáltatásai, kényelmes szobái, kényeztető wellness részlege és tradicionális ízeket felsorakoztató étterme egytől egyig kikapcsolódásukat szolgálják. Ügyelünk rá, hogy kizárólag egymásra és a közös romantikázásra kelljen összpontosítaniuk.
 

Romantikus wellness hétvége, hogy kizárólag egymással kelljen foglalkozniuk

Egy romantikus wellness hétvége akkor az igazi, ha semmi egyébbel nem kell foglalkozniuk, kizárólag egymással és a gondtalan pihenéssel. Hotelünkben minden másról gondoskodunk, hogy Önök maximálisan kiélvezhessék az együtt töltött időt. Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesek legyenek egy romantikus wellness hétvége eltöltésére, jó minőségű matracok biztosítják a kényelmet, nagyfelbontású UHD TV a szórakozást, éttermünk pedig a romantikus vacsorák helyszínét. 
 

Romantikus wellness hétvége gondtalan kikapcsolódással

Szállodánk Hévíz közvetlen szomszédságában helyezkedik el, így a hotelen kívül is találnak izgalmas programlehetőségeket és látnivalókat bőven. Ha pedig mégis inkább a hotel falain belül relaxálnának, töltődjenek romantikus wellness részlegünkben, próbálják ki szaunánkat és jacuzzinkat, lubickoljanak kültéri vagy beltéri medencénkben, vagy próbálják ki a Float Spa felemelő érzését. A szálloda parkosított, nyugodt, csendes területén érdemes megejteni egy kellemes sétát kettesben.
 

Romantikus wellness hétvége Hévíz mellett, Cserszegtomajon

A hoteltől 2500 méterre található a méltán népszerű, gyógyító hatásáról ismert, Magyarországon egyedülálló Hévízi-tó. Évről-évre nagy számban látogatnak el ide turisták nemcsak az ország, de a világ különböző pontjairól is, hogy átélhessék a gyógyító hatást és a pihentető élményt. Élvezzék ki Önök is a természet közelségében, a vízen úszó lótuszokkal borított tóban a gyógyvíz varázsát úgy, hogy közben nem kell aggódniuk, hogy a tömeg megzavarja a kikapcsolódásukat! Foglaljanak szállást romantikus wellness hétvégéjükhöz Hévíz mellett, Cserszegtomajon!
 

Romantikus wellness hétvége egy jó bor társaságában

Töltsön egy romantikus wellness hétvégét párjával igazán jó borok társaságában! Wellness hotelünk Hévíz mellett, Cserszegtomajon található, ami a Cserszegi Fűszeres bor hazája. Egy romantikus kikapcsolódásnak pedig nincs is jobb hozzávalója, mint egy finom, minőségi bor. Ínycsiklandozó, házias ételeink mellett kiváló borokkal is szolgálunk!
 

Születésnap, évforduló, spontán ajándék? Lepje meg párját egy romantikus wellness hétvégével Hévíz mellett, Cserszegtomajon! Szobafoglalásért kattintson az alábbi gombra!