Beltéri wellness

Beltéri wellness

Beltéri wellness

Felnőttbarát szállásunk a kikapcsolódás páratlan szigete, ahol exkluzív wellness pillanatok és páratlan kikapcsolódás várja. 
 

SZÁLLÁS WELLNESSZEL ÉS ANNAK MINDEN POZITÍVUMÁVAL

Csak sétáljon át a kerten, és élvezze a beltéri, fűtött medencét a külön épületben működő wellness központunkban! Pihenjen a jacuzzi meleg pezsgésében és használja a megújító, frissítő méregtelenítő finn szaunát. A wellness központ minden nap 9:00-19:00 óra között (a szauna kivételével, mely minden nap 15:00-19:00 óra között) várja vendégeit (kivéve üzemszüneti időszakban, mely IDE kattintva tekinthető meg)!
 
Wellness központunk beltéri medencéje10 x 3,5 m és 28-30 fokos hőmérsékletével nem csak az úszni vágyóknak, hanem a játékos pancsolásoknak is teret biztosít.10 személyes jacuzzi 35-37 fokos vizével egy kellemes, kényeztető pihenést, igazi testi kikapcsolódást garantál. Csak helyezkedjen el kényelmesen itt és adja át magát a csendes pihenésnek.
Szaunánk (15:00-19:00 óra közötti üzemidővel) méregtelenítéssel járul hozzá testének felfrissüléséhez és így ezzel együtt egészsége, egyensúlya megtartásához is.EXKLUZÍV WELLNESS SZOLGÁLTATÁS, A TEST ÉS A LÉLEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA A FLOAT SPA-VAL

Tapasztalja meg a test és a lélek soha nem látott harmóniáját, a súlytalanság és a lebegés páratlan élményét fedett Float Spa kabinunk segítségével! A float szó jelentése felszínen maradni, lebegni. Ezt ebben az elsőre talán meglepő kabinban és új wellness technológiában a magas sótartalmú víz biztosítja vendégeink számára a fény- és hanghatások kizárásával. Lebegjen a tökéletes kikapcsolódás felé, foglaljon szobát hozzánk!

Foglalás és ajánlatkérés